BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, June 7, 2009

Hari keluarga bersama Bangsarians..!

~ Friendship Day ~

Salam...

Kepada warga Bangsarians....

Cadangan untuk membuat 'Friendship Day'..

Masa dan Tempat belum ditetapkan. Tapi aku cadangkan kite buat bulan nie....
Dengan ini aku harap dapt korang menyumbangkan idea kat mane kite nak buat 'Friendship Day'.

Sebarang idea yang bernas amatlah dialu2 kn...
Klau bleh A.S.A.P K....


oleh : sue

4 comments:

Dilakochan said...

Nak buat bulan ni.
Bagi usul bulan ni!

Tuh x jadik frenship day!
Tuh jadik
mende lain la nnt.

danz said...

jejaka nk pi CAMPING MINGGU NI,.. sapa nk ikut..?

niesa said...

hahaha..btol2..
krtas kje xwat lg..
cmner nk wat blan ni?
ni da 7jun..ble mse plak nk wat..
nmpaknye nnti wat lmbat2,aku xdpt la join korg..coz aku da tercmpak kat johor 2..
klau nk wat blan ni,plan blan ni mmg jd bnde lain nnti..silap2 ari blan,frendship day wat kat kedai awe je la nmpaknye?x gitu?

sue said...

hahaha..

klau boleh je...

cadgan tuk tempat...?