BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, December 18, 2010

Hai....

Just want to say "Hai..." to all SPEXTRE Community members...

Thursday, June 17, 2010

road to gathering vol.2

Yaw fellas.!

Info terkini mengenai bajet yg wajib ::


Chalet : seorg RM70 - 3 hari 2 mlm

Tol : RM60 pergi dan balik ( seorg bajet RM15 )

minyak kreta : RM80 ( seorg RM20 @ mengikut budi bicara empunya kreta )

shopping + makan dan lain2 = sdn bhd.

Nama2 terlibat :

- Azriff - Norma
- Akmal - Sue
- Azmi - Nadiah
- Bob - Annisa J
- Danz - Aida
- Fairus - Fatin
- Hafez - Yuniza
- Planet - Rafiqah
- Baim - zka
- Zick - Anis


:::: KITA akn bertolak pada hari sabtu 19/6/2010, pada pukul 7 pg. Dihrp anda semua
memberikan krjasama yg baik dan bersiap awal pd pg tersebut utk mengelakkan sebarang
kelewatan berlaku :::


#Khamis mlm jumaat kita meeting utk aktiviti dan lain2... #

regards
danz

Sunday, April 25, 2010

INFO UPDATE..

Gath@2010,

tempat : cherating

tarikh : 5 dan 6hb /6/2010

bajet : rm100

*makan di sponser...
*sapa nak ikut...??

Tuesday, April 20, 2010

Jamu Menjamu

Kepada semua bangsarians: Jemputan makan makan. (Yee korang mmg suke makan free kan?)

Oke lah jemputan kali ni datang dr Fadli Ismail.
Jemputan bagi menghadiri majlis perkahwinan KAKAK beliau(kakak fad eh.bukan fad!),
Pada...


Tarikh: 24 April 2010 (Sabtu)
Tempat: Dataran Blok B, PPR Kerinchi, Pantai Dalam.

Tema Pakaian: Pakai lah yg sopan (Oke ni aku memandai tambah)


Ps: Lebih afdhal korang datang bawak hadiah, jgn bawak perut yg kosong je. (Ye aku tambah lagi) Semoga dgn kehadiran warga bangsarians, dpt mengGAMATkan suasana yg sedia gamat tu.

Thursday, April 15, 2010

Outing event ~~ dlm perancangan

yaw fellas !

Bulan 7 tahun ini insyaAllah , akn ada 1 event jalan2 makan angin sesama kita..
so, skng kita ada masalah dari segi tmpat... so kite pilih..!

Cherating , fraser hill , Port Dikson , Teluk Batik or etc

psl mkn mlm jgn risau, ditggung oleh Saudara Azrif.. hehe
kalau kita pi cherating... mkn tgh hari akn di support oleh ahli baru.. jeng..jeng..jeng.. haha..

and miss dilla dilot pn ada cabel kt kuantan... emm..kuantan ngn cherating dekat ke..? or sama..?
dunnO arr... hehe..

so, harap semua dpt ikut event ini skali lagi.. and batal kan semua perkara pd bulan 7 nanti okeiiii...

adios..amigOs...beramBos...

Spextre Intro

video

Tuesday, March 9, 2010

TEATER MUSICAL GAMAT di MATIC

Hoi lame bersarang belog ni.

Oke ai nak update sikit info untuk semua warga bangsarians,
and nk jemput korang2 jugak untuk pergi tgk tayangan kedua
TEATER THE MUSICAL GAMAT!

Tarikh: 12 Mac 2010 (Jumaat) - 22 Mac 2010 (Isnin)
Lokasi: Pusat Pelancongan Malaysia, MATIC jln Ampang.
Masa Tayangan: 3.00pm (13, 14, 20 & 21 Mac) & 8.30 pm (12 - 22 Mac)
Tiket: RM 22 (13,14,20& 21 Mac @ 3.00PM)
RM 50 (12 - 22 Mac 2010, 8.30PM)

*Datang weekend tiket murah!*




Jom Kita sama saksikan Syahida Marzuki (Gamat ni yg kitorang nk tgk!!) Amy Mastura, Ziana Zain, Misha Omar, Zuhairi Ibrahim, Aidil Solehin, Diana Johor, Anith Aqilah (OIAM), Syamsul Idzham & 40 pelakon lain dalam persembahan Muzikal Gamat 2.


Hubungi: 03-6186 6592 / 012-297 7220 / 017-871 6060 / 012-748 6882
03-5569 5569 (Healin Customer Careline)


Untuk warga bangsarians, yang nk gegar MATIC ramai2 wkend nnt, Bole contact
bigboss Danz!

Dan untuk lebih detail bole pergi ke Musikal Gamat <===