BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, May 22, 2009

Friendship day at TELUK BATIK




Nie event yg paling besau kot with bangsarians selain konvoi reramai time raya.!! ahaks ;) .. aku pun lupa ar tarikh pergi teluk batik nie.. maybe bulan 29/8 tahun lepas kowt..msa membuat prancgan event nie.. alhamdulillah ar.. semua nya memberi komitmen yg baguih..!! hehe.. tp mcm biasa ar.. mesti ada je cObaan dan dugaannya.. pergghhh.. pening aku..!!

kalau di ingt balik cObaan tue.. sakit otak gak ar, last minit la katakan.. nk tau..? pasal KERETA SYUK.! mula2 planing dia kata ok... pastu MALAM nak pi teluk batik tu.. dia bleh cansel kata TAK NAK PERGI..!! sioootttt ahhh....!!!! hahaha... nasib baik ada rakan2 yg bleh dibwk bincang, thanks azmi,bob,fairus..!! ( ini adalah pujian ) .

Lpas tu.. mlm tu jgak bleh plak kitaorg g UPTOWN DANAU.. sampai kul 5 pg... aihh..x tido plak tu.. tu yg masing2 bwk kreta time balik cam HAREMMM..!! haha.. PADAN MUKA DRIVER..hehe3..

haa.. ni ada citer best.. ada la sorang sahabat tu.. kita da janji kan siap kul 7.30pg and jumpa kt bgsar... pastu tggu la dia bkn main lama lagi... smpai kul 8 pg..HANTU BETOI..! slmat BOB pi gegar umah dia.. masa time bob gegar tue.. dia bleh kuar ngn muke bangun tido, pakai sluar pendek, x pakai baju and ada bedak sejuk kt pipi dia.. ceiittt..!! dia kata " tak perasan da hari dah siang " hehe, nk tau sapa..? 5'rus ar sapa lg..hehe,

lpas tu plak inilah perjalanan yg x akan aku lupekan.. dari KL TO TELUK BATIK.. 5 JAM woiiii..!! hahaha.. ( sapa lah , MARSHALL time tue kan?? ) , kalau korg ikut jln aku.. mesti kejap je.. 4 jam 60 minit je..hehe..

walauapa pun.. mmg best gak ar time kt sana, main lambung2... main lemas2.. tarik budak2 bwk ke tgh2 laut...hehehe.. BBQ.. kena marah ngn encik monyet..hahaha,





so, kesimpulan pada aku, best ar..bkn senang nk kumpul ramai2 cm hari tu...pastu hang out sama2..pergghh.. manyak sioookkk maa...

next time tido sana lak okey..?? ;)

p/s: jgn mkn kt restoran uncle ZAM.. x efisyen..! huhu

thanks to : bob,azmi,fairus,dila,nisa,sue,anis,emba,sufi,azimah,norma, kak yong,baby areil,fadz,chamed, nisha,syakila,aida. Coz' skali lg korg support event kali ini dan aku harap sokongan korg akn berterusan la ye.. InsyaAllah..!! and aku nk minta maaf byk2 to Nadia, coz ko xdpt follow hari tu sbb ada kesilpan teknikal.. sory.. my bad..biasa la manusia x lari dari kesilapan..!! hehe

caiyok2 SPEXTRE..!!


Tukang karut ~ danz_spextre ~

2 comments:

~are_u da great~ said...

besh2..
nt nk wt ag ajk aku eh!

Jazli a.k.a Bob said...

xyah bawa ayu wei.. die nk abiskan ayam bbq je.. huahuahua